keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Puna-armeija ja länsiliittoutuneet raiskasivat niin Suomen kuin keskieuroopan maita ja kansoja, nyt on EU ja Suomi sallinnut vastaavaa ilman että tikkua ristiin oltaisiin tehty kansojemme puolustamiseksi


Eurovaaliehdokas europarlamentaarikko Seppo Lehto itsenäistymisemme alkuperäisillä rajoilla ilman Stalinin alueriistojamme tunnustamatta lataa ja varmistaa uusista uhkistamme eurovaalikampanjassa oheisen mukaan:

https://europarlamentaarikko.blogspot.com/ Eurovaalien selkeimmät tavoitteet sotarikollisten lastenraiskaajien torjumiseksi keskuudestamme. Seppo Lehto europarlamenttiin, eduskuntaan valkoisin ajatuksin   


Nettipoliisi Fobba Markolle potkut ja postitus Somaliaan! Poliisin toiminta ala-arvoista: Jahdataan omaa kansaa ja jätetään pedofiili-islamistit harrastamaan lastemme raiskauksia.

Puna-armeija ja länsiliittoutuneet raiskasivat niin Suomen kuin keskieuroopan maita ja kansoja, nyt on EU ja Suomi sallinnut vastaavaa ilman että tikkua ristiin oltaisiin tehty kansojemme puolustamiseksi.


Seppo Lehto tunnetaan maahanmuutto- ja islamkritiikistään jo yli 27 vuoden ajalta, ajalta ennen sovjetin romahtamista. Ohessa videoleikekuva muhammed pilakuvastaan islamkritiikkinä maaliskuulta 2008.

Seppo Lehdon suosituksia mitä pitää muistaa europarlamenttikampanjoissa pro "Valkoinen alkuperäinen eurooppalainen vaihtoehto" torjukaamme mm. väkivaltainen islamisaatioistamisemme ja Musta Afrikan rummuntakojen suomalaiseen yhteiskuntaan soveltumaton nahkallaan ratsastus ja jo keskuuteemme lanseerattu "positiivinen syrjintä" = suomalaisten syrjintä.

Osallistu eurovaaliehdokkaat valkoisemman tulevaisuuden asialla kampanjaamme:
https://eurovaaliehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com/

"Valkoinen vaihtoehto" suomalaisten perusoikeuksien takuumieheksi europarlamenttiin 2019. Suojelkaamme suomalaisia islamilta ja lastenraiskaajilta!
 ----------------------------------------
--------------------------------------------------------